schilderwerk

 
  • Binnen en buiten schilderwerk
  • Schilderen van muuren, deuren, ramen en trappen
  • Schilderen van houten- en metalen oppervlakken
  • Vernissen

Schilderen voor vernieuwing!

Wil je nieuwe kleuren? Verhuist u naar een nieuw appartement? Moet het appartement geschilderd worden? Sabbas Bouw heeft jarenlange ervaring om dit waar te maken. Het is belangrijk om uw huis en appartement constant te onderhouden. Een manier om dit te doen is om het schilderij met regelmatige tussenpozen te herhalen. Schilderen brengt niet alleen frisse kleuren in je leven, maar beschermt het ook tegen de elementen. Wand-, deur- en raamkozijnen of metalen onderdelen. Je kunt het schilderen zelf doen, maar als je niet over de juiste vaardigheden beschikt of gewoon niet genoeg tijd hebt, laat het dan aan ons over. Een ervaren specialist van Sabbas Bouw helpt u verder.

Wij schilderen appartementen, huizen, kamers, trappen en bijgebouwen. Buiten- en binnenschilderwerk, inclusief herstel van gebreken. Vraag naar onze prijsofferte en maak een afspraak voor bezichtiging.

Wilt u een afspraak maken of heeft u gewoon vragen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Stuur een bericht via Whatsapp of gebruik het contactformulier om uw vraag aan te geven. We sturen je snel een antwoord, we nemen contact met je op! Samenwerken met de opdrachtgever vinden wij belangrijk, wij doen er alles aan om tot het beste resultaat te komen. Sabbas Bouw is een betrouwbaar en ervaren bedrijf op het gebied van schilderwerk.

Vraag een offerte aan

Vul de velden in en neem contact met ons op

Als je zelf wilt beginnen met schilderen, bekijk dan de onderstaande video voor hulp:

Call Now Button