Tegelzetten

  • Tegelwerken binnen en buiten
  • Tegelen van wanden en vloeren
  • Vervangen van kapotte tegels
  • Bestaande tegels verwijderen
  • Voegen en siliconencoating

De tegels zijn de spiegel van het appartement!

Wilt u uw badkamer, keuken, hal, woonkamer of misschien wel uw terras betegelen? Sabbas Bouw heeft jarenlange ervaring om dit waar te maken. Waarom is een tegelvloer een goede keuze? Het is gemakkelijk schoon te maken, blijft lang mooi en vereist geen extra onderhoud. Voor buiten- en binnentegels raden we altijd een tegel aan die geschikt is voor de omstandigheden. Bij het betegelen buiten is de invloed van het weer erg belangrijk, hiermee moet rekening gehouden worden. Voor binnentegels, is het gebied droog of is er een nat blok? Indien nodig moet het dienovereenkomstig worden geïsoleerd.
Wilt u een afspraak maken of heeft u gewoon vragen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Stuur een bericht via Whatsapp of gebruik het contactformulier om uw vraag aan te geven. We sturen je snel een antwoord, we nemen contact met je op!
Samenwerken met de opdrachtgever vinden wij belangrijk, wij doen er alles aan om tot het beste resultaat te komen. Sabbas Bouw is een betrouwbaar en ervaren bedrijf op het gebied van tegelwerk.

Vraag een offerte aan

Vul de velden in en neem contact met ons op

Als je zelf wilt beginnen met tegelzetten, bekijk dan de onderstaaande video voor hulp:

Call Now Button